Medalii și frumoase perspective pentru boxeri

Lotul de box al CS Olimpia București a participat, săptămâna trecută, la Campionatele Naționale de juniori, organizate la Brăila, sub auspiciile Federației Române de Box. 

Pugiliștii noștri au avut o evoluție foarte apreciată, iar în afara prestației din ring, ei au fost apreciați, de asemenea, pentru comportamentul și etica din afara perimetrului sportiv.

La categoria de greutate 66 kg, Luca Fătan a cucerit medalia de bronz, aceeași performanță, semifinală și medalie de bronz, fiind consemnată și în dreptul lui Armando Bratcoveanu, la 75 kg.

În sferturile de finală, la un pas deci de medalie, s-au oprit alți doi pugiliști legitimați la secția noastră, Alexandru Rafael, 46kg și Lucian Popa, 70kg.

De menționat că toți boxerii nominalizați au pierdut luptele în fața celor care, ulterior, aveau să devină campioni naționali. De asemenea, toți cei la care am făcut referire în acest material, mai au încă un an de juniorat, fiind mai mici decât limita regulamentară. Astfel, colectivul tehnic consideră că 2024 va fi un an de vârf pentru secția dedicată nobilei arte, la CS Olimpia București.

Pe agenda clubului nostru, în ceea ce privește boxul, se mai află două competiții importante în acest an, Cupa României, în noiembrie la Piatra Neamț, respectiv Campionatele Naționale de seniori, între 14 și 17 decembrie, la Iași.

Mult succes și felicitări!