Medalii la Campionatele Naționale de poliatlon

Echipa de înot a CS Olimpia București, condusă de către profesorul Marius Grigore, a avut o prestație foarte bună la Campionatele Naționale de cadeți (12-14 ani), competiție desfășurată la Bazinul Olimpic din Pitești.

Delegația noastră a avut doi oameni de podium la poliatlon, Tobias Dumitrache la categoria de vârstă 13 ani, respectiv Leon Stan la 14 ani. Cei doi sportivi au realizat bune punctaje, la fiecare stil reglementat de înot (liber, spate, bras și fluture). Tobias Dumitrache a fost campion național, în timp ce Leon Stan este și el, la categoria sa, campion național la poliatlon.

Pe probe, ei au mai adus alte medalii în palmaresul CS Olimpia București. Tobias Dumitrache a devenit campion național la 100 metri fluture și 200 metri liber, a cucerit un argint la 100 metri liber, dar și un bronz la 200 metri mixt. Matei Lemnaru, în vârstă de 14 ani, a fost al doilea în cursa de 200 metri bras, iar Leon Stan a contribuit la palmares cu o medalie de aur la 200 metri mixt, dar și una de argint, la 100 metri liber.

[AdSense-A]

La ștafete, CS Olimpia a luat medalia de argint la 4X50 metri liber, 13 ani, componența fiind următoarea: Luca Preda, Tobias Dumitrache, Daniel Popescu și Luca Moraru. De asemenea, ștafeta de 4X50 metri mixt, 13 ani, a devenit vicecampioană națională, cu o alcătuire compusă din: Luca Preda, Andrei Grigore, Tobias Dumitrache și Daniel Popescu.

De remarcat este și timpul înregistrat de către Tobias Dumitrache la proba de 100 metri fluture, 1:00:21, nou record național al specialității, pentru vârsta de 13 ani.

Echipa de băieți a CS Olimpia București s-a clasat pe prima poziție la categoria 13 ani, iar cei cu un an mai în vârstă au fost, în ierarhia separată, pe locul 4.

Bilanțul total al CS Olimpia București la această competiție numără 11 medalii, din care 5 de aur, 5 de argint și una de bronz.

Felicitări!

[AdSense-B]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *