Kaiaciștii s-au remarcat la Bascov

Recent, la baza nautică de la Bascov-Budeasa, din județul Argeș, au avut loc Campionatele Naționale de juniori viteză la kaiac-canoe.  La juniori I, kaiac dublu 1000 de metri, Șerban Cicu și Mădălin Ion au cucerit medalia de argint. Același tandem a obținut încă un titlu de vicecampion național, la K2 – 500 metri.

În cursele feminine, CS Olimpia București a fost reprezentată de către Elena Roșu, în probele de 200, 500 și 1000 de metri, ea clasându-se în vecinătatea podiumului, de fiecare dată.

În aceeași bază sportivă au avut loc și selecțiile pentru loturile olimpice de juniori. În afara celor menționați mai sus, de la CS Olimpia București au mai participat Ștefania Mogoe, Georgiana Țăranu, Veronica Enache, Florentina Vișovan, Miruna Vădeanu și Antonia Dodot.

La cadeți, Alexandru Hanceriuc  devenit campion național la K1 – 1000 metri, iar Denisa Hreniuc și Alexandra Botnariuc au cucerit medalia de aur la K2 cadete – 1000 metri. La K2, junioare II 500 metri, Florentina Vișovan și Ștefania Mogoe s-au clasat pe locul al doilea. La K4, junioare II, 500 metri, echipajul CS Olimpia București, alcătuit din Georgiana Țăranu, Veronica Enache, Miruna Vădeanu și Antonia Dodot a terminat, de asemenea, pe locul secund. 

Bilanțul CS Olimpia București, la Campionatele Naționale de viteză pentru juniori, la kaiac-canoe, numără 6 medalii, dintre care două de aur și patru de argint.

Felicitări!