Interviu cu Florin Sami în Ziarul Financiar

Mihai Sami Florin este component al lotului olimpic de monobob, sportiv legitimat la secția de specialitate a CS Olimpia București, unde este antrenat de Dan Scurtu. S-a apucat de monobob la 15 ani, însă până atunci a practicat atletismul, iar astăzi este multiplu campion naţional, având două medalii de argint la concursul preolimpic de monobob din PyeongChang, Coreea de Sud, cât şi două clasări pe locul patru la concursurile de calificare de la Innsbruck-Austria.

Performanțele sportivului nostru au fost remarcate de jurnaliștii de la prestigioasa publicație Ziarul Financiar, cărora, Florin Sami le-a acordat un interviu în exclusivitate, ce poate fi citit aici. 

În acest material, Florin Sami răspunde cu o maturitate ieșită din comun pentru vârsta lui, la întrebările adresate de jurnaliști. El povestește despre cariera sa, despre visele sale și despre multe aspecte interesante.

Florin Sami menționează, în interviul respectiv, cooperarea cu Federația Română de Bob-Sanie, dar mai ales sprijinul acordat de CS Olimpia București și de antrenorul său Dan Scurtu.

Felicitări Florin și mult succes mai departe!