Halterofilii câștigători la Naționalele de tineret

Recent, la Bistrița a avut loc etapa finală a Campionatelor Naționale de haltere pentru tineret. Delegația CS Olimpia București, participantă la această competiție, s-a distins printr-o serie de rezultate excelente. Larisa Dincă a cucerit trei medalii de bronz, în limitele categoriei de greutate de 53 de kilograme. Georgiana Curt, la 58 de kilograme, a luat bronz la smuls, dar și argint la aruncat și total.

Iancu Ionadi, la 56 de kilograme, a urcat pe podium, pe treapta a treia, la aruncat și la total. George Florea, la 62 de kilograme, a luat un bronz la smuls, iar Florin Chiran, la 77 de kilograme, a fost al treilea la smuls și la total.

Au mai participat, plasându-se în vecinătatea podiumului de premiere, Cristian Ion (77 kg) și Cornel Ogărcuță (+94 kg).

De asemenea, recent, la Campionatele Naționale de juniori II, de la Botoșani, Ioancu Ionadi, concurând în limitele categoriei de greutate de 50 de kilograme, a cucerit trei medalii de aur stabilind și un nou record național la aruncat, cu 116 kilograme încărcare pe bara de concurs.

Bilanțul total al delegației noastre, la Campionatele Naționale de tineret, a fost de 11 medalii, dintre care două de argint și 9 de bronz.

Felicitări sportivilor și antrenorilor!