Gest superb al înotătorilor noștri

Echipa de înot a CS Olimpia București se află, în aceste zile, la Campionatele Naționale de poliatlon pentru cadeți (12-14 ani), care se desfășoară la Bazinul Olimpic din Pitești. Sportivii noștri i-au făcut o surpriză de proporții antrenorului Marius Grigore, care în data de 15 decembrie și-a serbat ziua de naștere.

În chiar ziua inaugurală de competiție, aceștia s-au aliniat în tribună, în echipamentul oficial, și au ridicat litere care, compuse pe două rânduri, au format mesajul ”La Mulți Ani Marius Grigore !”.

mg 300x169 - Gest superb al înotătorilor noștri

Gestul sportivilor, la adresa antrenorului, este unic și a fost aplaudat de întreaga comunitate a natației românești. Inițiativa copiilor nu poate decât să ne bucure și să ne demonstreze, odată în plus, că Olimpia este, înainte de o instituție sportivă, o mare familie.

Pe de altă parte, vă invităm să urmăriți site-ul oficial al CS Olimpia București, pentru că la finalul competiției de poliatlon de la Pitești, vom reveni cu rezultatele complete ale înotătorilor noștri, care, de altfel, sunt excelente.

[AdSense-A]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *