FR Ciclism ajută cluburile afiliate

Federaţia Română de Ciclism şi-a propus să reuşească în perioada următoare ”crearea unui sistem de comunicare către cluburi mai eficient şi o mai mai transparenţă a deciziilor şi proiectelor FRC; promovarea sportivilor de performanţă, a cluburilor şi a organizatorilor de evenimente; revitalizarea comisiilor FRC, în vederea unei activităţi cât mai eficiente şi transparente; crearea unui sistem de lucru periodic între preşedinte şi cluburi, dar şi preşedinţi ai comisiilor FRC; elaborarea proiectului de ajutor pentru cluburile care se ocupă de creşterea cicliştilor tineri, ce va intra în vigoare după perioada COVID-19; organizarea sistemului administrativ competent al FRC; reorganizarea activităţii loturilor naţionale în a doua parte a anului competiţional”.

Federaţia a precizat că rămâne la dispoziţia membrilor săi pentru orice probleme, orice întrebări şi speră că şi aceştia vor rămâne alături de forul naţional. ”De noi depinde ca momentul când vom putea lăsa în urmă toate acestea, pentru a continua construcţia deja începută, să ne găsească puternici, optimişti, într-o formă fizică şi psihică de adevăraţi sportivi, de campioni Totul va fi bine, dacă rămânem #impreunapentrucislim!”, se arată în încheierea mesajului transmis de Eduard Novak, prin intermediul site-ului oficial al Federației Române de Ciclism.

Pe de altă parte, celebra cursă Turul Franței a fost amânată fără a se preciza data la care caravana s-ar putea pune în mișcare.

CS Olimpia București are secție de ciclism, printre cele mai puternice din țară, care este afiliată la Federația Română de Ciclism.

One thought on “FR Ciclism ajută cluburile afiliate

Comments are closed.