Eveniment caritabil la Clubul Sportiv Olimpia București

În data de 30 ianuarie, la Sala ”Prof. Octavian Dimofte” va avea loc un eveniment caritabil special, organizat în cooperare cu clubul Interact Mihai Viteazul Curtea Veche București, o organizație non-guvernamentală formată din elevi de liceu, care se ocupă cu organizarea de evenimente caritabile.
Proiectul Go Ball, un meci de baschet pentru copii și tineri,  are scop caritabil pentru Centrul Plasament Copii București-sector 2. Evenimentul în sine va începe la ora 9:00 și va consta într-o semifinală și finală, unde vor concura 4 echipe a câte 5 jucători.La final câștigătorii se vor bucura de un Escape Room de 60 de minute și cupa Interact Mihai Viteazul. De asemenea toți jucătorii vor primi câte un tricou pe care îl vor păstra la final ca amintire. Pe parcursul meciului vor mai avea parte și de alte surprize.
Evenimentul caritabil își propune strângerea de bani, rechizite, haine sau jucării pentru cei aflați în dificultate, instituționalizați la Centrul Plasament Copii București-sector 2.
Jucătorii vor participa pe baza unei donații minime de 20 RON, iar susținătorii jucătorilor sau admiratorii sportivi pot participa ca spectatori în sală pe baza unei donații de rechizite, haine sau jucării.
Toate donațiile vor ajunge direct la copii!
De asemenea, informații se pot găsi pe pagina de Instagram: itc_mihaiviteazul unde puteți observa și evenimentele noastre anterioare.
CS Olimpia București înțelege misiunea socială a sportului și a clubului și, pe lângă latura de performanță, încurajează constant astfel de evenimente caritabile și cu impact în zna responsabilității sociale.