Campionatele Naționale de poliatlon încheiate cu brio de ”olimpiști”

În Bazinul Olimpic din Pitești, pe parcursul săptămânii trecute, Campionatele Naționale de poliatlon pentru cadeți, 12-14 ani. Înotătorii de la CS Olimpia București, pregătiți de către antrenorul voluntar Bogdan Stroe, au înregistrat, în ultimele două zile de competiție, rezultate excelente. Sara Constantinescu a obținut medalia de bronz la 100 metri liber, 13 ani, în timp ce ștafeta feminină de 4X50 metri mixt (Ioana Serman, Alina Drăguși, Iris Trandafir și Sara Constantinescu), a cucerit medalia de bronz.

Tobias Dumitrache a luat argintul la 200 metri mixt masculin, dar și la 100 metri liber, ambele la categoria 14 ani. Ștafeta masculină de 4X50 metri mixt masculin (Luca Morariu, Andrei Grigorie, Tobias Dumitrache și Luca Preda), a intrat în posesia medaliei de bronz.

Specificul Campionatelor Naționale de poliatlon este adițiunea de puncte din toate probele. La băieți 14 ani, Tobias Dumitrache s-a clasat pe locul secund în clasamentul general, ștafeta feminină de 13 ani, dar și cea masculină de 14 ani, clasându-se, ambele, pe ultima treaptă a podiumului de premiere.

În clasamentul pe echipe, la băieți 14 ani, CS Olimpia București s-a clasat pe prima poziție, iar în clasamentul general pe echipe, CS Olimpia București a ocupat un onorant loc 4.

Felicitări!