Bobul românesc locul 10 la JO

Bob românesc de patru persoane, manșele 1+2: Mihai Tentea – Raul Dobre – Ciprian Daroczi – Cristian Radu, ocupă locul 10 la Jocurile Olimpice, după primele două manșe.
”Balaurul” românesc cu patru capete în luptă cu ”Dragonul” de la Yanqing, titrează și Comitetul Olimpic și Sportiv Român. 
Bobul României, alintat ”balaurul” de sportivii tricolori, a câștigat primele două bătălii în cea mai spectaculoasă competiție olimpică din această disciplină. Vitezele atinse sunt impresionante, Mihai Tentea a condus impecabil bobul la peste 138 km/h, viteză maximă. Cu un start reușit în ambele coborâri, cu o parte finală de cursă bine condusă de Mihai Tentea, băieții lui Iulian Păcioianu, au arătat ca o echipă azi și au reușit să se mențină în elita acestei probe. Locul 10, cu timpul general, 1:58.42.
Doar șase națiuni sunt în fața României, Germania cu 3 echipaje, Canada, Letonia, Marea Britanie, Echipa Comitetului Olimpic din Rusia cu 2 echipaje și Austria. Bătălia e strânsă și în spatele nostru, foarte aproape de bobul tricolor sunt echipaje din Canada, Elveția, SUA, Franța, China.
Cu două manșe reușite mâine românii sunt încrezători că vor învinge ”Dragonul”. Azi ”balaurul” românesc a intrat la boxe să își șlefuiască bine colții pentru lupta finală. Un loc în primii 10 e ținta băieților noștri.
Cristian Radu este legitimat la CS Olimpia București, unde este antrenat de Dan Scurtu.
Mult succes!