Adunare Generală de Alegeri în septembrie, la COSR

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), intrunit in sedinta la data de 22 iulie 2020, a anuntat organizarea Adunarii Generale de Alegeri in ziua de 24 septembrie 2020, incepand cu ora 11,00, la Complexul Olimpic Sydney 2000 din sat Izvorani, comuna Ciolpani, judetul Ilfov.
 
Ordinea de zi este urmatoarea:
 
1. Masuri organizatorice
 
2. Raport de activitate al Comitetului Executiv din 01 ianuarie 2020, pana la 24 septembrie 2020
 
3. Alegerea organelor de conducere ale COSR
 
In aplicarea prevederilor Statutului se va avea in vedere respectarea urmatoarelor termene:
 
Transmiterea notificarilor privind desemnarea reprezentantilor in Adunarea Generala de Alegeri, din partea membrilor cu drept de vot-persoane juridice, in termen de minim 45 de zile inainte de data fixata pentru desfasurarea acesteia, respectiv pana la 10 august 2020. Se va face dovada calitatii mandatului scris eliberat de reprezentantul legal al organizatiei.
 
Depunerea candidaturilor pentru functiile eligibile se va face cu 30 de zile inainte de data fixata pentru Adunarea Generala de Alegeri, respectiv pana la 25 august 2020.
 
Functiile eligibile si modalitatea de prezentare a candidaturilor si procedura de eligibilitate sunt prevazute in Statutul COSR.
 
Depunerea candidaturilor pentru functiile eligibile se va face la secretariatul COSR, „Casa Olimpica”, bd. Marasti nr. 20 A, sector 1.
 
Adunarea generală ordinară a forului olimpic a avut loc recent, tot la Izvorani, marcându-se astfel momentul în care, fără pandemie, ar fi trebuit să înceapă Jocurile Olimpice de la Tokyo.
 
CS Olimpia București este membru cu drept de vot în COSR.